Laitilan seurakunnan ohje koskien kokoontumisrajoituksia 16.11.-16.12.2021

KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Kauneimpiin joululauluihin osallistujia ohjeistetaan varautumaan siihen, että heiltä tarkastetaan koronapassi. Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta silloin, kun osallistujia on yli 50. Jos Kauneimmat joululaulut järjestetään ulkotilaisuutena, ei koronapasseja vaadita.

JUMALANPALVELUKSET JA KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Koronapasseja ei kysytä. Tilaisuuksissa noudatetaan turvavälejä ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Ehtoollista jaettaessa käytetään maskia ja tilaisuuksissa muistutetaan maskisuosituksesta.

MUUT TILAISUUDET

Silloin kun kyse on uskonnollisesta tilaisuudesta, eli tilaisuudessa, jossa on rukous tai hengellinen puhe tai muutama virsi, ei koronapasseja kysytä. Jos kyse on tilaisuudesta, jossa lauletaan etupäässä virsiä tai muita lauluja, se luetaan yhteislaulutilaisuudeksi, jolloin koronapassit tarkastetaan.

Miten koronapassin saa?

1. Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2. Omakannassa valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus.
  3. Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen.
  4. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.
  5. Jos et pääse Omakantaan, todistuksen saa tarvittaessa myös paperisena versiona terveydenhuollosta.

Kun käytät koronapassia, pidä mukana myös henkilöllisyystodistus!