PYHÄKOULUT

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus, johon lapset kokoontuvat aikuisten seurakuntalaisten johdolla.
Se on lapselle hiljentymisen, pyhän kokemisen ja pysähtymisen paikka. Lapsille annetaan mahdollisuus huomata, että elämässä on muutakin tärkeää kuin jatkuva meno.

Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään, näytellään, rukoillaan jne. Pyhäkoulutyö tukee kristillistä kasvatusta.
Ohjaajina toimivat vastuuntuntoiset seurakuntamme vapaaehtoiset.

Pyhäkoulut kokoontuvat seuraavasti:

Padon yhteistalolla, joka toinen perjantai klo 16.30.(padontie 484)
Elon koululla, Soukaisissa, joka toinen sunnuntai klo 10.30 (perttelintie 14)

Kirjepyhäkoulu (saat seurakunnalta postia omaan pyhishetkeen)

Ilon Helmet -kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-17:45

Tervetuloa Ilon Helmiin kaikki laulamisesta innostuneet, yli 5v. tytöt ja pojat. Kuoroemona toimii Lahja Pavela, apunaan Nina Luotonen ja kanttori Jouni Maunula

Pyhismuskari kokoaa lapsiperheet leikkimään ja laulamaan Kirkkokodille joka toinen maanantai  klo 18.  Toimintaa ohjaavat Lahja Pavela, Eija Lehtinen ja Ritva-Leena Järvelä. Lapsi osallistuu muskariin yhdessä oman aikuisen kanssa ja mukaan mahtuu kymmenen perhekuntaa.