raamattu

Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. Mt. 18:20

Raamattu on maailman tärkein kirja. Moni haluaisi tutustua siihen paremmin, mutta ei ehkä tiedä, miten pääsisi alkuun. Paras tapa tutustua Raamattuun on lukea sitä yhdessä toisten kanssa ja keskustella luetusta. Raamattupiirin vetäjien kysymysten avulla Raamattua tuntematonkin pääsee ymmärtämään ja soveltamaan lukemaansa sekä kohtaamaan itse Sanan, Jeesuksen Kristuksen.

Tule rohkeasti mukaan. Raamattupiirit kokoontuvat joka toinen viikko.

Talvikaudella 2022 pienryhmät kokoontuva seuraavasti, mikäli kokoontumisrajoitukset sen sallivat:

torstai-iltojen Raamattupiiri 20.1. alkaen, klo 18.30. Tällä kerralla kokoonnutaan Kivihankaankuja 6:ssa vetäjinä Anitta ja Anna.

Raamattupiiri tiistaisin 11.1. alkaen, klo 15. Kirjaston Monikko-tilassa , vetäjänä Marjatta.

Uskon askeleet-piiri tiistaisin 18.1. alkaen, klo 17.30. seurakuntakodissa. Huomioi muuttunut kellonaika ja paikka! vetäjinä Annukka ja Maarit

Raamattupiiri perjantaisin 14.1. alkaen, klo 17. E. Elon koulu, Soukainen (Perttelintie 14), vetäjänä Lahja

Ilosanomapiiri tiistaisin 18.1. alkaen, klo 18.30 Kirkkokodin alakerta, vaihtuvina vetäjinä Sampo, Irma, Arto ja Heikki.

Kukin pienryhmä kokoontuu kahden viikon välein. Osallistuthan seurakunnan tilaisuuksiin vain terveenä. Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan muun muassa Laitilan sanoman seurakuntatiedoissa.

Lisätietoa Raamattu- ja Ilosanomapiireistä saa Tiina Saarelta, puh. 044 5689300 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ylös