Laitilan seurakuntatyössä kohtaamme perheitä monella työalalla: kasteperheet, siunausperheet, päiväkerhoperheet, pyhäkouluperheet, diakoniaperheet, rippikouluperheet sekä perhekerhoissa, leireillä ja perhekirkoissa. Pyrimme tukemaan erilaisissa elämän tilanteissa kristillistä kasvua. Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikki pikkulapsiperheet. Lapsen/lasten kanssa kerhoon voivat tulla vanhemmat/vanhempi/isovanhempi tai joku muu aikuinen. 

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Kerhossa lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä. Alussa on yhteinen hartaushetki, aiheet seuraavat kirkkovuoden kulkua. Laulamme ja askartelemme yhdessä. Aikaa on myös vapaaseen keskusteluun ja leikkiin. Pienellä kahvimaksulla saa syötävää ja juotavaa. Perhekerhot kokoontuvat joka viikko Seurkauntakodilla (Kauppakatu 8) maanantaina klo 9.30 -11.30. Uusia kerholaisia otetaan mukaan pitkin vuotta.

Perheleireistä ilmoitamme erikseen.

Perhekirkot ovat jumalanpalveluksia, joissa on otettu erityisesti huomioon lapset sekä puheessa, lauluissa että tilaisuuden kestossa. Niitä on muutamana sunnuntaina vuodessa Laitilan kirkossa. 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Mirkku Perkkola 044-5253590