VARTTUNUT VÄKI

Diakoniatyö järjestää kerhotoimintaa ja leiripäiviä varttuneelle väelle.

Varttuneelle väelle suunnattu varttuneen väen kerho kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 13-14.30 Kirkkokodilla. Kerhossa tavataan toisia ihmisiä, jutellaan, kahvitellaan, visaillaan, lauletaan ja hiljennytään hartauteen. Varttunutta väkeä kutsutaan myös Kirkkokdille maanantaiseen Kirkonsoppaan ruokailemaan ja tapaamaan toisia.

Kaikissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään ja pyytää halutessaan kotikäynnille. Yksinäisyyttä kokevat ikä-ihmiset voivat myös pyytää lähimmäispalvelun vapaaehtoista ystäväkseen. Tarkempaa tietoa asiasta saa diakoniatyöntekijöiltä.

Diakoniatyöntekijät, papit tai kanttori ovat yhteydessä kaikkiin 80, 90 tai 100-vuotta täyttäviin seurakuntalaisiin ja tarjoutuvat vierailulle syntymäpäivän aikaan. Tarkempaa tietoa syntymäpäivävierailusta voi halutessaan kysyä kirkkoherranvirastosta.

Seurakunnan työntekijät kohtaavat myös laitoksissa asuvia varttuneita kuukausittaisissa hartaushetkissä.