Evankeliumi elämäntapana yhteisökoulutus Laessaaren kappelissa

29.3.2022 09.31

Evankeliumi elämäntapana yhteisökoulutus Laessaaren kappelissa

YHTEISÖKOULUTUS LAESSAAREN KAPPELISSA HUHTI-TOUKOKUUSSA

Kristinusko on innostava kokemus. Se on myös elämäntapa, jonka meissä vaikuttava Pyhä Henki saa aikaan.

Kohtaamme arkielämässämme kiireen ja tunteiden käsittelemisen tarpeen. Joudumme miettimään vapauden ja rajojen suhdetta.

Kaipaamme yhteyttä toisiin. Meillä on tarve rakentua uskosta ja toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä.

Miten kristittynä voi löytää rakentavan ja Jumalan tahdon mukaisen elämäntavan nykyisessä erikoisessa maailmanajassamme?

Tähän kaikkeen etsitään yhdessä vastauksia ”Evankeliumi elämäntapana”- koulutuksessa Laessaaren kappelissa huhti-toukokuussa, maanantaisin. klo 17.30, alkaen 4.4. (paitsi 19.4. kokoontuminen on tiistai).

Koulutuksen alustajina ja ohjaajina toimivat Turun Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen, Uudenkaupungin seurakunnan kappalainen Juhani Kapiainen sekä Laitilan seurakunnan omat papit:

Henry Hemanus, Tuire Kakko ja Petri Laitinen.

EVANKELIUMI ELÄMÄNTAPANA – KOULUTUSOHJELMA

Yhteisökoulutus Laessaaren kappelissa maanantaisin klo 17.30-19.00

1. MIKÄ IHMEEN JUMALANPALVELUSYHTEISÖ                          4.4. Petri Laitinen

2. MITEN PYSYÄ TASAPAINOSSA KIIREISESSÄ YHTEISKUNNASSA                    11.4 Tuire Kakko